Back to Jobs

BPM (Senior) Consultant

  • Location: Zuid-Holland, Zuid-Holland
  • Salary:
  • Posted: Sep 26

Onze opdrachtgever is een vooraanstaande software leverancier die heel hard groeit. De  consulting organisatie  implementeert de EAI/BPM software vaak met behulp van partners en soms freelancers  In de Benelux heeft onze opdrachtgever een snelgroeiende consulting groep De consultants ondersteunen daarbij in alle denkbare soorten projecten in alle denkbare rollen/fasen van het project (requirements analyse, design, configuratie/modellering, development, testen en implementatie).  De experts levert die enerzijds de producten door en door kennen en anderzijds alle mogelijke ervaringen en best practices voor het gebruik van de producten weten en weten te vinden. Training en (wereldwijde) kennisdeling hebben dan ook veel aandacht.
 
Functie: 
De consultant en senior consultant zijn posities voor ervaren IT’ers die een volgende stap in hun carrière willen zetten. Wij zoeken technische SOA/BPM specialisten met uitstekende communicatieve vaardigheden om klanten te ondersteunen bij de implementatie van de software. Na een stevige opleiding word je ingezet op key posities in projecten bij de klanten in de Benelux.
 
Kandidaten voor deze functies moeten voldoen aan de volgende kenmerken:
  • Afgeronde HBO/WO opleiding informatica/technische bedrijfskunde of vergelijkbaar
  • Minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring voor de consultant en minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring voor de senior consultant
  • Bekendheid met concepten en technologieën zoals SOA, ESB, CDM, WSDL, BPMN, SOAP, XML, XSLT, etc.
  • Aantoonbare ervaring met SOA/BPM suites, waarbij ervaring met de technologie grote leidende pakketten  uiteraard een grote pre is
  • Aantoonbare stevige hoeveelheid kennis van programmeertalen, operating systemen en databases
  • Het kunnen adviseren en overtuigen van klanten op basis van inhoudelijke kennis
  • Goede beheersing, zowel mondeling als schriftelijk, van de Nederlandse en Engelse taal
 
Aanbod:
Onze opdrachtgever biedt medewerkers een zeer aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Het pakket bevat niet alleen een goed salaris, maar ook een bonus, een lease auto, een pensioenregeling en een vergoeding voor ziektekosten. Ten slotte is er veel aandacht voor training en kennisoverdracht.
 
Graag zie ik je reactie per email tegemoet op f.helmes@tharros.nl of bel voor meer informatie 06-47035594Job listings powered by the CATS Applicant Tracking System - ©2010 CATS Software, Inc.