Back to Jobs

Presales Consultant SOA

  • Location: Landelijk, Landelijk
  • Salary:
  • Posted: Nov 15

Presales Consultant SOA
80 – 120 K OTE

Onze cliënt is een middelgrote sterk groeiende vestiging van een Amerikaanse topmultinational. Deze organisatie heeft 'cutting edge' applicatie integratie (EAI) en BI tools en eigen vernieuwende projecten bij haar klanten. Gevestigd op een goede bereikbare locatie in het midden van het land. De snel expanderende Nederlandse vestiging heeft een open dynamische cultuur. Het bedrijf heeft vooraanstaande klanten en een visie gericht op lange termijn relaties met haar klanten. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend evenals de carrière perspectieven.    

In deze presales rol bent u actief met de ondersteuning van de verkoop middels (pré-sales) consultancy op het gebied van Enterprise Application Integration (EAI) tools. U ondersteunt voornamelijk de verkoop met uw kennis en kunde op het gebied van EAI-Tools en een enkele keer geeft u trainingen aan professionals die de software gebruiken. In uw werk bent u voornamelijk actief in Nederland en een enkele keer in België en Luxemburg.    

U heeft een opleiding op HBO/ Academisch niveau met kennis van of ervaring met EAI tools. Vanaf 5 jaar werkervaring in de IT sector als technisch consultant of ontwikkelaar. U heeft praktijk ervaring met Java, .NET, J2EE, JMS, XML, Message brokers en ERP applicaties. U beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Uw presentatievaardigheden zijn eveneens uitstekend.

Graag zie ik uw reactie tegemoet op f.helmes@tharros. Bel ons voor meer informatie 06-47035594                Job listings powered by the CATS Applicant Tracking System - ©2010 CATS Software, Inc.