Opdrachtgevers

Tharros gelooft bij iedere opdracht in maatwerk. Wij treden op als intermediair waarbij u een volwaardige gesprekspartner kunt verwachten.

Wij maken eerst een analyse van uw vraag. Samen met u stemmen wij de beste wervingsmethode af voor uw recruitment vraagstuk. Om de juiste man of vrouw te selecteren is het belangrijk om inzicht te krijgen in de markt of de omgeving waar de vacature of opdracht speelt. Met name een uitgebreide scan van de betreffende afdeling is essentieel om de vacature goed te kunnen vervullen.

Vanuit onze ervaring adviseren wij u graag welke diensten wij het beste kunnen inzetten. Wij stellen een plan van aanpak op waarbij een inschatting geven van het tijdspad. Gedurende de hele werving & selectie procedure informeert Tharros u over de voortgang.

Begeleiding sollicitatieprocedure

Tharros begeleidt de sollicitatieprocedure en treedt op als intermediair tussen opdrachtgever en de kandidaat. Dit houdt in het plannen van afspraken, het versturen van de uitnodigingen, het verzamelen en verzenden van informatie, het verzorgen van terugkoppelingen na gesprekken en het begeleiden van de contractbesprekingen.

Wij zorgen ervoor dat het gehele traject vloeiend verloopt en zorgen ervoor dat de kandidaat tijdens het proces positief wordt beïnvloed. De kans op een succesvolle afronding zal hierdoor aanzienlijk worden vergroot.

Uiteraard behandelen wij uw gegevens uiterst discreet.

Job listings powered by the CATS Applicant Tracking System - ©2010 CATS Software, Inc.